HVEM ER VI? 

Jon-Olav Aabakken har drevet kjeveortopedisk praksis i Hamar siden 1989. Praksisen har i dag 7 ansatte. Alle har god opplæring, og vi bruker mye tid og penger på å holde oss faglig oppdatert.

 

Vi tilbyr alt av tannregulering til barn og voksne. Valgmulighetene er mange. Enten med klosser som er hvite og så godt som usynlige eller med metall. Reguleringen kan også gjøres på baksiden av tennene eller med usynlige plastskinner som kan tas av og på. 
 

Vi holder til i nye lokaler i 4. etg. på CC-Stadion.

 

Parkeringsmulighetene er gode, og det er kort vei til buss og tog! 

Ansatte

Jon-Olav Aabakken

 - Tannlege -

Tannlege og spesialist i kjeveortopedi. Jon-Olav har eksamen fra tannlegehøyskolen i Oslo i 1984 og spesialistutdannelse samme sted med eksamen i 1989. Han har vært instruktørtannlege ved spesialistutdannelsen i Oslo en dag i uken i mange år.
 
Mye av fritiden går med til faglige kurs og foreningsarbeid. Han har sittet i styret og vært leder av Norsk Kjeveortopedisk Forening i fire år.

 

Han har holdt kurs for kolleger både i Norge og i utlandet. Når han har helt fri er han å se i skiløypene eller i kajakk på Mjøsa.

Jette Varming Aabakken

 - Tannpleier & Logistikk -

Jette ble ansatt i 2012 etter mange år i kjeveortopedi yrket. Eksaminert som tannpleier i 2019 fra Høgskolen i Elverum. Utover pasientbehandling har hun ansvar for innkjøp, klinikkens HMS, innredning og logistikk

May Gunn Svehaugen

 - Tannhelsesekretær -

Hun ble ansatt i 1993 og er autorisert tannhelsesekretær. Hun sitter i resepsjonen der hun administrerer timeboken og tar seg av alt administrativt arbeide og økonomi.

Kristin Wettre

 - KLinikkassistent -

Kristin begynte hos oss i 1998.

Hun bistår med pasientbehandling og har ansvar for å holde orden på alle kliniske fotos.

Kristin reiser på hytta så ofte hun kan. Der har hun alltid spennende prosjekter på gang.

JUlie Holm

 - Klinikkassistent -

Julie begynte hos oss i 2016. Hun bistår med pasientbehandling, tar digitale avtrykk og lager retensjonsplater

Ingvild Bøe Haugom

 - Tannhelsesekretær -

Ingvild arbeidet som gullsmed før hun kom til oss i 2006. Hun bistår med pasientbehandling og passer på det tekniske utstyret. Hun lager også retensjonsplater.

Lillian olstad

 - Klinikkassistent -

Lillian begynte hos oss i 2022. Hun har ansvaret for steriliseringen og venterommet, men tar også røntgenbilder.